Duidelijkheid in financiën dankzij Felix Hippisch

Financiën: niemand zijn favoriete bezigheid. Zeker in de hippische sector is het een behoorlijke uitdaging om dit goed te doen. Denk maar eens aan de uitzonderingen op het gebied van btw-percentages. Felix Hippisch schept hier voor elke paardenhouder duidelijkheid in als expert op fiscaal gebied. Wist je bijvoorbeeld dat dankzij hun inzet nu onder andere de btw-margeregeling op een veulen toegepast mag worden?

Felix is niet enkel trotste sponsor van onze veulenveiling, maar staat ons ook al jaren juridisch bij. Bij onze veilingen ondersteunen zij de buitenlandse kopers met de transacties en bijbehorende belastingen. Als Nederlandse paardenhouder kan je uiteraard ook bij hen terecht voor al je juridische en financiële vraagstukken.

Exclusiviteit en kwaliteit staat bij Felix hoog in het vaandel, maar het is vooral de passie en affiniteit met de paardenbranche die doorschemeren wanneer je in gesprek raakt met één van de medewerkers van dit familiebedrijf. Zo kocht eigenaar Jos Felix 4 jaar geleden zelf nog Nadira Esther (v.Vitalis) op onze veulenveiling. Dochter Annelotte Felix scoorde afgelopen KWPN-kampioenschappen in Ermelo nog 80 punten met deze prachtige 5-jarige merrie en is zelf ook werkzaam op de marketingafdeling bij Felix. Lees meer over Felix Hippisch via https://felix.nl

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore