Gezonde paarden dankzij Havens paardenvoeders!

Als sinds 1846 is Havens Voerders een begrip in de regio. Na de tweede wereldoorlog heeft Havens zijn assortiment uitgebreid met paardenvoer. Een logische keuze gezien steeds meer landbouwpaarden voor sport en recreatie werden gebruikt. De vraag naar eerlijk en kwalitatief paardenvoer bleef groeien en inmiddels is hun assortiment verkrijgbaar in meer dan 50 landen wereldwijd!

Het welzijn van de paarden staat bij Havens hoog in het vaandel. Zo maken zij enkel gebruik van natuurlijke grondstoffen wat niet alleen goed is voor het welzijn, maar ook voor de ecologische voetafdruk die zij achterlaten op deze wereld. Waar veel paardenvoer is gericht op een formule om de productie of prestaties te optimaliseren, kiest Havens voor de gezondheid van de paarden wat uiteindelijk ook de prestaties weer ten goede komt.

Dit sluit mooi aan bij onze wensen voor de veulens en wij zijn dan ook erg trots dat Havens al jaren verbonden is aan onze veulenveiling dankzij Bart Minten en zijn nauwe contacten binnen ons bestuur. Nieuwsgierig naar hun producten? Tijdens onze veilingen is HAVENS aanwezig en stellen zij goodiebags voor de fokkers beschikbaar! Lees meer over Havens via: https://www.paardenvoeders.nl

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore