‘Holland Horse Land’ weer aanwezig op Longines Global Champions Tour in Mexico City

Amsterdam – Na het succes van vorig jaar, zal Mexico-City van 6 t/m 9 april nogmaals in het teken staan van de Longines Global Champions Tour. Wederom zal het team van Equine Support International (ESI) zich inzetten als ambassadeur van Holland Horse Land. Dit is een jaarlijks terugkerend project van de Nederlandse Ambassade in samenwerking met meerdere Nederlandse partners waaronder Horse Service International, KLM, Prinsjesdag veulenveiling, Team Nijhof, Ehorses, Hank Melse Stables, KWPN en De Wiemselbach. Zij zullen zich samen sterk maken om de Mexicaanse paardensporter te laten zien wat wij als Nederland Paardenland allemaal in huis hebben.

Door de groeiende vraag naar KWPN’ers en friezen in Mexico neemt ook de vraag naar de Nederlandse paardenkennis toe. Het Holland Horse Land project speelt in op deze vraag door de Mexicaanse paardensporter samen te brengen met de Nederlandse hippische sector om op die manier het paardenwelzijn te vergroten en daarmee de sportprestaties te kunnen verbeteren.

Dit jaar zal de stand van Holland Horse Land dienen als grote hippische informatiebron voor de bezoekers van het evenement. In de stand kunnen de Mexicaanse paardenliefhebbers van alles vinden over de Nederlandse paardensport en haar kennis, producten en diensten. Denk hierbij aan de 10 geboden voor een gezond paard, stamboeken en de innovatieve producten en diensten die de Nederlandse paardensport rijk is.

Dit is een mooi vervolg voor een hopelijk jaarlijkse Nederlandse aanwezigheid in Mexico City waar zien en gezien worden van groot belang is.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore