Meld u snel aan voor de laatste VIP-plaatsen

De verkoop van de VIP-kaarten voor Veulenveiling Prinsjesdag is inmiddels geopend en het maximale aantal bezoekers is bijna bereikt. Wilt u aanwezig zijn op dinsdag 15 september om de veiling live bij te wonen? Meld u zich dan snel aan via info@prinsjesdag.eu.

Vanwege de coronamaatregelen is er helaas slechts een beperkt aantal plaatsen voor gasten – indien u de veiling graag live wilt bijwonen, kunt u gebruik maken van één van de VIP-arrangementen. VIP-tafels worden dit jaar voor vier personen ingericht en tevens zijn er tafels voor twee personen beschikbaar. Als VIP-gast krijgt u een VIP-diner met een drankarrangement en hapjes; dit alles om u ook in 2020 de unieke sfeer van Veulenveiling Prinsjesdag te laten ervaren.

Programma dinsdag 15 september
12:00 – 13:30 uur: Bezichtigen veulens
13:30 uur: Ontvangst VIP-gasten
14:00 uur: Start veiling

Kunt u niet aanwezig zijn? Geen probleem, Veulenveiling Prinsjesdag is volledig live te volgen via de livestream van ClipMyHorse.TV en tevens kunt u online uw biedingen uitbrengen. Registreren als online bieder kan via online.prinsjesdag.eu/register.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore