Het bieden via WeAuction kort uitgelegd

Ook voor de tweede en derde online veiling van Veulenveiling Prinsjesdag wordt er gebruik gemaakt van het systeem van WeAuction, waarvoor vooraf registreren vereist is om te kunnen meebieden. Voor alle andere geïnteresseerden is deze registratie niet nodig, want de veiling is live en gratis te volgen via de website van Veulenveiling Prinsjesdag.

Om te kunnen meebieden kunt u zich via deze link registreren. Zodra de veilingorganisatie u akkoord geeft, krijgt u een tijdelijk wachtwoord om mee in te loggen. Dit wachtwoord kunt u na deze eerste aanmelding zelf aanpassen. Vanaf vrijdag 17 juli om 12 uur is het mogelijk om te bieden op de tien spring- en zeven dressuurveulens uit deze collectie. Op dinsdagavond sluit deze mogelijkheid om mee te bieden, en gaat het live veilen beginnen. Dit is voor een ieder te volgen op de livestream van de website van Veulenveiling Prinsjesdag. Veilingmeester Peter van der Waaij zal om 19.30 uur beginnen met het één voor één veilen van de springveulens, gevolgd door de dressuurveulens.

Bod plaatsen

Via deze link komt u direct op de veilingpagina terecht. Zodra de live veiling is begonnen, kunt u daar uw laatste bod plaatsen. Klik op het veulen van uw interesse, en via het slotje ontgrendelt u de biedknop waarna u kan gaan meebieden. Wanneer u overboden bent, wordt dit ook per email bevestigd.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore