Ook in augustus en september veilingen

Op 21 juli wordt de tweede online veulenveiling van Veulenveiling Prinsjesdag afgerond en vervolgens staan er dit seizoen nog twee veilingen op het programma. De laatste in een reeks van drie online veilingen is de augustus-veiling, die afloopt op dinsdagavond 18 augustus. Nu de corona-maatregelen verder versoepeld zijn, heeft de organisatie besloten op 15 september met een traditionele veiling in Ermelo te komen.

Daarmee zal net als voorgaande jaren op de derde dinsdag in september een veiling van topveulens plaatsvinden op het KNHS centrum in Ermelo. In tegenstelling tot de edities van de afgelopen jaren, is er gekozen voor één veiling met daarin spring- en dressuurveulens. “Voor zowel de fokkers als de klanten van Veulenveiling Prinsjesdag zijn we verheugd toch met een fysieke veiling te kunnen komen in dit bijzondere jaar. We verwachten rond de 50 veulens op 15 september te veilen in Ermelo”, blikt voorzitter Arjan van der Waaij vooruit.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore