Veelbelovende collectie voor 21 juli staat online!

De collectie voor de tweede online veiling is zojuist gepubliceerd op onze website. Veulenveiling Prinsjesdag zal op 21 juli tien spring- en zeven dressuurveulens veilen, die stuk voor stuk aan de hoge eisen voldoen. Daarmee krijgen kopers uit binnen- en buitenland weer de kans om te investeren in de toekomst.

Dat de toekomst van veel internationale sportpaarden bij Veulenveiling Prinsjesdag begint, wordt onderstreept door de steeds verder groeiende lijst van succesvolle referenties. In de springrichting komen er veulens afstammend van grootheden als Darco, Verdi, Diamant de Semilly en All Star 5 onder de hamer. Vooraanstaande stammen zoals die van Fragance de Chalus, Sea Coast Ferly, Zèlote VDL en Frenchy VDS zijn voorhanden in deze ijzersterke collectie.

Dressuurgeweld
Ook de dressuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op 21 juli. Nakomelingen van hengsten als Jameson RS2, Le Formidable, Glock’s Toto Jr. en Fürstenball komen onder de digitale hamer van veilingmeester Peter van der Waaij. Uitgebreid beeldmateriaal en alle verdere informatie over de zeven dressuur- en tien springveulens is nu te vinden op de website. Om mee te kunnen bieden tijdens deze tweede online veiling is het raadzaam om tijdig te registreren als bieder.

Bekijk hier de collectie springveulens
Bekijk hier de collectie dressuurveulens

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore