Een warme herinnering aan Willem Dekker

Vandaag 30 mei, hebben we kennis genomen dat ons zeer gewaardeerd bestuurslid Willem Dekker vannacht, na een lange periode van ziek zijn is overleden.

Willem Dekker (67) kenmerkte zich door zijn grote passie voor paarden en positieve levensinstelling. Samen met zijn vrouw Anja en zijn dochters Mariëlle en Yvette richtte Willem zich vanuit het Noord-Hollandse Benningbroek op de fokkerij van spring- en dressuurpaarden. Uit zijn fokkerij zijn onder meer de goedgekeurde hengsten Hernandez TN (v.Kannan), Fire King WD (v.Toulon) en Kaiden Leva WD (v.Kannan) voortgekomen.

Vanaf 2008 maakte Willem deel uit van het bestuur van Veulenveiling Prinsjesdag. Hij bleek naast een groot paardenliefhebber ook een echte verbinder te zijn. Willem ging graag mee op pad met de selecteurs en kende vele collega-fokkers. Hij was een man die hield van aanpakken en een heel groot doorzettingsvermogen had. Tot op het laatst toe bleef Willem betrokken en enthousiast voor de Veulenveiling Prinsjesdag.

Met zijn overlijden nemen we niet alleen afscheid van een waardevol bestuurslid maar ook van een dierbare vriend.
Het bestuur, selecteurs en betrokkenen van Veulenveiling Prinsjesdag koesteren de mooie herinneringen en wensen zijn vrouw Anja en hun beide dochters heel veel sterkte met dit grote verlies.

Namens het bestuur van Veulenveiling Prinsjesdag,

Arjan van der Waaij
Voorzitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________

 

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore