Veulenveiling Prinsjesdag gaat vanaf juni online veulens veilen

In de huidige onzekere tijden denkt Veulenveiling Prinsjesdag graag in oplossingen en mogelijkheden om zowel de trouwe fokkers als het vaste klantenbestand te kunnen bedienen. Daarom zal Veulenveiling Prinsjesdag vanaf juni op de derde dinsdag van de maand tien springveulens en tien dressuurveulens online gaan veilen via Prinsjesdag Online.

De eerste editie zal dus dinsdag 16 juni plaatsvinden en de veulens zullen live worden geveild via het online veilingplatform Prinsjesdag Online. Veulenveiling Prinsjesdag streeft ernaar deze online veilingen tenminste tot september maandelijks te organiseren.

Uiteraard zal de selectiecommissie van Veulenveiling Prinsjesdag ook bij de online edities werken onder het motto ‘De Kracht van Prestatie’ en wordt er gezocht naar de beste en meest interessante veulens. Omdat Veulenveiling Prinsjesdag transparantie zeer hoog in het vaandel draagt, zal de beschikbare informatie en het foto- en videomateriaal van de veulens nóg uitgebreider inzichtelijk zijn.

Ondertussen brainstormen het bestuur en de organisatie van Veulenveiling Prinsjesdag door over de mogelijkheden wat betreft de geplande veiling van 15 en 16 september en worden de ontwikkelingen rondom de Corona-maatregelen nauwlettend in de gaten gehouden. Veulenveiling Prinsjesdag tast alle opties af en hoopt spoedig een definitief besluit te kunnen nemen omtrent de jaarlijkse veiling in september.

De inschrijvingen voor de online edities zijn vanaf heden geopend en u kunt uw veulen aanmelden via de website www.prinsjesdag.eu. De centrale selectiedagen komen voor 2020 te vervallen, maar in acht neming van alle overheids- en RIVM-protocollen heeft de selectiecommissie graag met u contact omtrent het selecteren van uw veulens.

Veulenveiling Prinsjesdag wenst iedereen alle gezondheid toe in de komende periode en kijkt gemotiveerd vooruit naar de online veilingen vanaf juni!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore