Genetisch interessante Tobago Z-zoon toegevoegd aan de collectie

Onder Daniel Deusser heeft de Tangelo van de Zuuthoeve-zoon Tobago Z al een imponerende carrière opgebouwd, met onder meer Wereldbeker-zeges in Madrid en Bordeaux, en overwinningen in de 5*-Grand Prix van Lyon en Oslo alsmede teamzilver op het EK in Rotterdam. Veulenveiling Prinsjesdag is verheugd een interessante zoon van hem, gefokt uit de uitstekende stam van Larthago, toe te kunnen voegen aan de collectie voor 17 september.

Het exclusieve hengstveulen Talent Z werd door Tinus van der Bruggen gefokt uit de merrie Happy Z (v.Harley VDL), die zowel van vaders als moederszijde teruggaat op de befaamde Carthago-dochter Larthago. Deze topmerrie sprong onder Mathijs van Asten zelf op internationaal 1.50m-niveau en bracht naast de internationale sport- en fokhengst Harley VDL onder meer ook de Grand Prix-springpaarden Dimitri Z (v.Diarado), Sören Z (v.Sandro Boy) en Hopes Are High Z (v.Highvalley Z).

Talent Z is één van de weinige nakomelingen van de excellent presterende Tobago Z. Hij is onder catalogusnummer 65 toegevoegd aan de collectie van Veulenveiling Prinsjesdag en komt samen met 64 andere toekomsttalenten op dinsdag 17 september onder de hamer in Ermelo.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore