Prinsjesdag-referenties presteren op CHIO Aachen!

Twee keer Prinsjesdag in top 5 Aachen

Deze week staat één van ’s werelds mooiste concoursen op het programma en op dit CHIO Aachen leverde Veulenveiling Prinsjesdag-referentie Gaudi Vita (Apache x Welt Hit II, fokker Heleen Broos) met Joyce Heuitink gelijk een topprestatie door tweede te worden in de Lichte Tour met een percentage van 72,5. Onder Kristin Biermann zette ook de in 2004 via Veulenveiling Prinsjesdag verkochte Zwetcher (Sir Sinclair x Jetset-D, fokker Dineke van Norel-Prins) zijn beste beentje voor in deze Prix St. Georges-rubriek, en zag dat beloond met de vijfde plaats en een score van boven de 70 procent.

Daarnaast hebben diverse andere ambassadeurs van deze veiling goede prestaties geleverd. Zo won VDL Groep Elexia (Calvaro Z x Alexis Z, fokker Frank van Eijkelenburg) met Leopold van Asten een 1.45m-proef op CSI5*-GCT Chantilly en bleek Gintura (Zirocco Blue VDL x Corland, fokker C.A.F. Toonders) met Ruben Romp zelfs tweemaal onverslaanbaar in het 1.30m direct op tijd van CSI2* Knokke.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore