Meld uw veulen nu aan voor onze veilingen!

Heel wat fokkers hebben al hun eerste veulens mogen verwelkomen en daarmee stromen ook de aanmeldingen voor onze veilingen binnen. Veulenveiling Prinsjesdag biedt een uitstekende etalage voor hoogwaardige veulens, die op 3 augustus in Ommen (springveulens), op 17 september in Ermelo (springveulens) en 18 september in Ermelo (dressuurveulens) plaatsvinden. In mei worden de eerste selectiedagen georganiseerd. Op deze dagen worden de aangemelde veulens beoordeeld door de selectiecommissies. Bij de springveulens wordt er gezocht naar kwaliteitsvolle veulens met sterke bloedlijnen, die uit stammen komen met veel internationale prestatiegenen. Bij de dressuurveulens is de bewegingsvorm doorslaggevend, met daarin goede souplesse, naast een aansprekend exterieur en dito afstamming. Op onze website kunnen de veulens nu worden aangemeld en hier staat ook een overzicht van de selectiedagen. De eerste drie selectiedata zijn:

  • vrijdag 24 mei bij Stal de Molendreef in Evergem (B.) springveulens
  • vrijdag 31 mei bij KI Station Equus in Biervliet spring- en dressuurveulens
  • dinsdag 4 juni bij Hengstenhouderij Lauw van Vliet in IJsselstein (spring- en dressuur) en Manege Buitenhorst in Oosteind (spring- en dressuur)
Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore