De succesformule van Veulenveiling Prinsjesdag

Talloze referenties van Veulenveiling Prinsjesdag bewijzen dat het strikt gehanteerde motto ‘De kracht van prestatie’ voor succes zorgt.  Door jaar in, jaar uit veulens te selecteren die aan de hoogste eisen voldoen en van uitstekende origine zijn, kan bij Veulenveiling Prinsjesdag een stukje zekerheid gekocht worden. Een heel stel veulens presteert inmiddels in de internationale sport.

De lijst met internationaal presterende spring- en dressuurpaarden die als veulen onder de hamer zijn gekomen bij Veulenveiling Prinsjesdag is lang en wordt regelmatig verder uitgebreid. Meest in het oog springend zijn referenties op het hoogste niveau, maar ook juist de groep jongere paarden die nog volop in ontwikkeling zijn is interessant om te volgen.

Presteren op het allerhoogste niveau

Op het hoogste niveau in de springsport hebben paarden als de hengst Alicante HBC (v.Casall), Bonne Chance (v.Baloubet du Rouet), Arc de Triomphe (v.Triomphe de Muze), Zidane D (v.Heartbreaker), Mr. Europe (v.Mr.Blue) en Wimphof’s Hinde (v.Berlin) zich reeds bewezen. In de dressuursport presteren Veulenveiling Prinsjesdag-referenties als Boston STH (v.Johnson), Blacktime (v.Painted Black) en Binky (v.Painted Black) op het hoogste niveau. Sterk in opkomst zijnde springpaarden zijn de succesvolle hengst Edinburgh (v.Vleut), Grote Prijs-winnaar Baron (v.Colman) en VDL Groep Elexia (v.Calvaro Z). In de internationale dressuurring boeken Lichte Tour-paarden als Darabel (v.Westpoint), President’s First Apple (v.Vivaldi), Gaudi Vita (v.Apache)en Primeval Brittsion (v.Sir Donnerhall) succes.

Kwaliteit wordt betaald

Veulenveiling Prinsjesdag is dé veiling voor de sportpaarden van de toekomst. Kwaliteitsvolle veulens die, zeker in de springrichting, de allerbeste Europese bloedlijnen vertegenwoordigen. En in zulke veulens durven de kopers te investeren. De laatste veilingen worden er gemiddelde prijzen gerealiseerd van bijna €13.000,- bij de dressuurveulens tot ruim € 15.500,- bij de springveulens. Daarmee vormt Veulenveiling Prinsjesdag een waardevolle brug tussen de fokkers en de kopers.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore