Geslaagde KWPN Stallion Show 2019

In meerdere opzichten is de jaarlijkse KWPN Stallion Show voor Veulenveiling Prinsjesdag heel goed verlopen. Twee dressuur- én twee springhengsten zijn aangewezen voor het verrichtingsonderzoek en de stand van Veulenveiling Prinsjesdag werd alle dagen goed bezocht.

Ieder jaar vormt de KWPN Stallion Show een prachtige ontmoetingsplaats voor fokkers, opfokkers en sportliefhebbers, en de stand van Veulenveiling Prinsjesdag natuurlijk in het bijzonder. Op donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari vormden de borrels gezellige hoogtepunten en een mooie aftrap voor het komende seizoen. Vier hengsten die in 2016 zijn geveild kregen een uitnodiging voor het verrichtingsonderzoek en dat is een goede score. Het betreft:

  • Quality Boy PB Z (Quickly de Kreisker x Baloubet du Rouet, fokker P. Bastiaansen uit Tilburg) van Egbert Schep en Hans van der Louw
  • Leviathan (For Pleasure x Untouchable, fokkers N. en J.J. Smit-De Goede uit Hoge Hexel/Mildam) van Rinus Blom
  • Leerava (Florencio x Negro, fokker C. van Etten) van Conny Pellikaan
  • L.A. Zonik (Zonik x Goodtimes, fokker A.J. Lievaart uit Wijckel) van Andreas Helgstrand
Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore