Cresswell LVP Z goed op dreef

De net zevenjarige Casall-zoon Cresswell LVP Z is goed op dreef. Deze in 2012 op Veulenveiling Prinsjesdag verkochte ruin vormt sinds begin dit jaar een combinatie met de Belgische Kelly Vandousselaere en behaalde deze maand al twee overwinningen.

Kelly en Cresswell LVP Z wonnen zowel het 1.30m als het 1.35m voor jonge paarden op CSI2* Oliva – Valencia. In het 1.40m sprong het fokproduct van de Luc van Puymbroek van de LVP Stables zelfs al dubbel foutloos en eindigde hij als vijfde. Als veulen viel deze interessant gefokte Casall-zoon al positief op. Hij is gefokt uit een halfzus van de Holsteiner hengst Claudio’s Son (v.Claudio) en vertegenwoordigt de vooraanstaande stam 275.

Cresswell LVP Z is in eigendom van Linico Horses en presteerde eerder al met Lieven Devos, met wie hij onder andere deelnam aan het WK voor jonge springpaarden in 2017, en Vincent Lambrecht. We blijven hem volgen!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore