Talent springt er af

Op 11 september komt een imponerende verzameling springveulens onder de hamer. De selectiecommissie prijst zich gelukkig met veulens uit de beste Europese merrielijnen. Er is heel actueel op de sport geselecteerd maar ook nakomelingen van topverervers als Cornet Obolensky, Comme Il Faut, Diamant de Semilly, Emerald en Kannan sieren de lijst.

 

Fred van Straaten: “We zijn op zoek naar paarden die er voor gaan, voor je vechten. Op het moment dat een veulen in de baan komt en het is ondernemend, beweegt elektrisch en als je ziet dat het niet aan de moeder blijft kleven maar zijn eigen plan trekt, dan weet je; die moeten we hebben.” Na de foto- videodagen op 16 en 17 juli zullen we de selectie zo snel mogelijk online plaatsten.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore