IJzersterke dressuurcollectie

De selectiecommissie heeft een prachtige collectie dressuurveulens weten vast te leggen voor de veiling op 12 september. Een indrukwekkende lijst nakomelingen van zowel jonge verervers als bewezen tophengsten uit moederlijnen met de beste genen van Europa.

De kracht van prestatie is ook voor de dressuurselecteurs het motto. Bert Poppelaars: “We hadden dit jaar de keus uit ontzettend veel goede veulens. We hebben best veel mensen teleur moeten stellen met kwalitatief goede veulens. Als commissie probeer je de echte pareltjes te zoeken en dat is dit jaar heel goed gelukt.”

Dit jaar barsten de moederlijnen weer van de Grand-Prix paarden en goedgekeurde hengsten. Op 16 en 17 juli vinden de Prinsjesdag foto- videodagen plaats. Eind juli verwachten we de beide collecties op de site te kunnen tonen.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore