Anemone Horse Trucks deelt de passie met Veulenveiling Prinsjesdag

In de loop der jaren heeft Veulenveiling Prinsjesdag niet alleen een groot netwerk van kopers en inzenders opgebouwd, ook is de veiling met een select gezelschap van zakelijke partners een vruchtbaar verbond aangegaan. Eén van de partners van het allereerste uur is Anemone Horse Trucks. Bij dit bedrijf wordt exact dezelfde standaard gehanteerd en staan kwaliteit en passie voorop.

Al sinds 1996 levert het bedrijf van Bert en Stefan van Kooten paardenauto’s aan kwaliteitsbewuste klanten in binnen- en buitenland. De Anemone Horse Trucks zijn uitgegroeid tot een begrip en het bedrijf staat garant voor kwaliteit en service van het hoogste niveau. “Daarmee streven wij precies hetzelfde na als Veulenveiling Prinsjesdag. En ook wij doen er alles aan om iedere klant optimaal tevreden te stellen”, legt Bert van Kooten uit.

Eerste Prinsjesdag-partner

Sinds de veiling van Middenbeemster naar Ermelo verhuisde, is Anemone Horse Trucks ieder jaar vertegenwoordigd met vrachtwagens, een stand en delegatie. “In de beginjaren werden we bij de veiling betrokken om voor extra aankleding te zorgen, en later is dit verder uitgebouwd. Het begon met het neerzetten van enkele auto’s en planten, en inmiddels is het vaste prik dat we op alle fronten vertegenwoordigt zijn op Veulenveiling Prinsjesdag. We willen bijdragen aan het ‘wauw-gevoel’ wat je de mensen wilt meegeven op de veiling, en als eerste partner zijn we bij deze veiling betrokken.” Het is een samenwerking die verloopt als twee handen op één buik. “Veulenveiling Prinsjesdag en Anemone Horse Trucks hebben veel overeenkomsten, en alles wordt gedaan vanuit passie en het streven naar het hoogst haalbare. Daar onderscheidt de veiling zich in mijn ogen ook echt in. Er worden geen concessies gedaan, er wordt echt op prestatie geselecteerd en de organisatie doet er alles aan om elke klant tevreden te stellen. Dat is een ijzersterke formule, die beloond wordt met geweldige veilingresultaten. Aan zo’n veiling verbinden wij als partner graag onze naam, en 11 en 12 september staan al weer rood omcirkeld in de agenda bij ons. Want behalve een hoogstaande veiling, is het daar ook nog eens hartstikke gezellig”, lacht Van Kooten.


Familie van der Linde en hun nieuwe Anemone truck.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore