Veulenveiling Prinsjesdag en privacy

Zoals je waarschijnlijk weet, zijn er vanaf 25 mei belangrijke wijzigingen gedaan in de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming van kracht. De uitvoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en gerelateerde regels stellen eisen aan de gegevens die wij van onze relaties bijhouden en gebruiken.

Ons Privacybeleid Veulenveiling Prinsjesdag legt uit waarom en hoe we gegevens gebruiken, maar geeft ook uitleg over de rechten die relaties hebben met betrekking tot hun gegevens. We willen onze content graag met je blijven delen. We zorgen er daarom voor dat je alleen relevante en nuttige content van ons ontvangt. Als je toch liever geen informatie meer van ons ontvangt of uit de database verwijderd wilt worden, dan kun je ons dit laten weten.
Let op: er zijn omstandigheden waarin wij verplicht zijn jouw gegevens te bewaren (bijvoorbeeld om onze klanten de beste dienst te verlenen). Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met contact@prinsjesdag.eu.

Onze nieuwsbrief

Je ontvangt in onze nieuwsbrief informatie over onder andere:

  • Organisatienieuws over de veiling
  • De collectie
  • Fokkers en kopers aan het woord
  • Succesvolle Prinsjesdag-paarden
  • Activiteiten en acties

Inschrijven voor de Nederlandse nieuwsbrief kan via dit formulier. Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf je dan uit via de link onderaan de nieuwsbrief.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore