Meld uw veulen(s) nu online aan!

Na de records brekende jubileumedities van Veulenveiling Prinsjesdag in 2017, kijkt de organisatie met veel vertrouwen en ambitie uit naar de komende veilingen. Opnieuw wordt er alles aan gedaan om twee topcollecties dressuur en springveulens samen te stellen, die het motto ‘de kracht van prestatie’ eer aan doen.
Als u een interessant veulen uit een goede moederlijn heeft of verwacht, kunt u deze vanaf heden online aanmelden op de website. In de maanden mei, juni en juli organiseert Veulenveiling Prinsjesdag elf selectiedagen waarop de commissie verschillende adressen in het land aandoet om de beste veulens te selecteren voor de 26e editie van Veulenveiling Prinsjesdag. Op zaterdag 5 mei is de eerste selectiedag, bij de Waaij Stud in Eemnes, Stal Wezenberg in IJsselmuiden en Team Nijhof in Geesteren. Daarnaast komt de commissie indien mogelijk ook bij fokkers thuis. Bekijk alle selectiedata en verdere informatie nu op de website.

Bekijk alle selectiedata.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore