Fantastisch brons voor Boston STH op NK!

Op hun eerste Nederlandse Kampioenschap bij de Senioren leverde Denise Nekeman een fantastische prestatie met de Johnson-zoon Boston STH, één van de succesvolle referenties van Veulenveiling Prinsjesdag. In zowel de Grand Prix als de Kür eindigden ze met mooie percentages als derde.

Het NK was pas de vijfde Grand Prix-wedstrijd voor Denise Nekeman en de door Jan Temmink gefokte Boston STH en het leverde direct een medaille op. In 2015 zegevierden ze al op het Nederlandse Kampioenschap bij de Young Riders, waarna het vizier met succes op de U25-rubrieken werd gericht. En dan nu bij de Senioren, gelijk brons voor de 24-jarige amazone en haar twaalfjarige hengst Boston STH (Johnson uit Volmie ster van Quattro B).

Sterk debuut
Dankzij een score van 71,92% in de Grand Prix en 72,75% in de Kür kwam het duo uit op een gemiddeld percentage van 72,34%, waarmee ze achter Diederik van Silfhout met Expression (v.Vivaldi) en Adelinde Cornelissen met Zephyr (v.Jazz) konden plaatsnemen op het podium. Gefeliciteerd!