Geslaagde KWPN Stallion Show!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie van de KWPN Stallion Show in Den Bosch. Veulenveiling Prinsjesdag was aanwezig met een mooie stand aan de hoofdpiste. Klanten, fokkers, sponsoren, medewerkers, oude en nieuwe bekenden wisten ons daar goed te vinden.

Zes ‘Prinsjesdag’-hengsten kwamen de afgelopen dagen in de baan tijdens de hengstenkeuring. Wij feliciteren fokker Wim de Korte en eigenaar Cor van Heemskerk met het succes van hun Kintyre. Deze zoon van Galaxy Win werd zaterdag aangewezen voor het verrichtingsonderzoek!

Het was de hele week gezellig druk in de stand. In het bijzonder tijdens de Prinsjesdag-borrels op donderdag- en vrijdagmiddag. Veel mensen proostten onder het genot van een glaasje bubbels op het aankomende fokkerij-jaar. Een traditie die zeker wordt voortgezet. De Stallion Show werd afgesloten met de bijzondere Symphonica horse show. Een foto met de ster van de avond kon natuurlijk niet ontbreken.

 

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore