Hef het glas op de KWPN Stallion show

Van 31 januari tot en met 3 februari staat de KWPN Stallion Show in ’s Hertogenbosch op het programma. Net als ieder jaar is Veulenveiling Prinsjesdag present met een stand op ’s werelds grootste hengstenkeuring. U bent alle dagen van harte welkom, en in het bijzonder tijdens de Prinsjesdag-borrels welke op donderdag 1 februari (springdag) en vrijdag 2 februari (dressuurdag) gehouden worden. Op beide dagen kunt u tussen 17 en 18 uur met ons proosten op de toekomst van de veiling, kennis maken met de ‘nieuwe’ gezichten van de organisatie: Emmy Poppelaars en Linda Mailly, en ontvangt u een speciaal Prinsjesdag-presentje. Uiteraard kunt u ook uw verwachte veulens direct bij ons in de stand aanmelden. We zien u graag!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore