Zes ‘Prinsjesdag’ hengsten naar Den Bosch

Zes hengstveulens die in 2015 bij Veulenveiling Prinsjesdag onder de hamer kwamen, zijn nu als hengst geselecteerd voor de tweede bezichtiging van het KWPN. Één van de meest opvallende springhengsten van de eerste bezichtiging bleek de door Peter van Wegen gefokte Toulon-zoon T.King Toulon W Z  (mv.Emilion), uit de bekende Lottie-/Zottie-stam. Hij werd op de veiling verkocht aan Jonny Roelofsen. Uit dezelfde stam deed de springhengst King Pleasure B (For Pleasure x Nabab de Rave, fokker D.P. van Beelen) goede zaken in Ermelo. Ook hij mag in ’s Hertogenbosch opnieuw zijn springkwaliteiten tonen en hij is in eigendom van M.J. Smits uit Nederhemert.

Dressuur

In de dressuurrichting heeft Veulenveiling Prinsjesdag met Keandro (Jazz x Ferro) een interessant bewegingstalent in de tweede selectieronde. Deze zwarte blikvanger is gefokt door H.A. van Erp en is in eigendom van Rob van Ruitenbeek en M. de Rooij.
Morgen om 11 uur verschijnt Kagan ter Selle in de baan tijdens de KWPN Stallion Show 2018. Deze zoon van El Capone uit een Ferro moeder werd gefokt door Nelis uit Peer en als veulen op de Prinsjesdagveiling verkocht aan de heer en mevrouw Röst-de Groot van Stal het Haarbosch. Succes!
Kadym BM is een opvallende zoon van Ferdinand uit een Sorento moeder. Hij werd gefokt door de familie Mom en verkocht op onze veiling.
Kintyre is een zoon van Grand Galaxy Win en gefokt door Wim de Korte. Hij werd verkocht aan Cor Heemskerk en zal zijn talent ook tentoonstellen in Den Bosch. Fokkers en eigenaren: succes!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore