Nieuwe organisatie, dezelfde formule

De 25e editie van Veulenveiling Prinsjesdag was afgelopen jaar de laatste die door het evenementenbureau EQ International is georganiseerd. Vanaf komend jaar ligt de organisatie in handen van Emmy Poppelaars en oud-EQ International werknemer Linda Mailly. Zij zullen er alles aan doen om samen met het bestuur de veiling op vertrouwde wijze verder te laten groeien. Het nieuwe kantooradres van Veulenveiling Prinsjesdag BV is Wakkerendijk 178A, 3755 DH Eemnes.

Vertrouwde gezichten

Twee nieuwe, maar beslist geen onbekende gezichten aan het front. Tot zo’n 10 jaar geleden werkte Emmy Poppelaars onder meer voor EQ International en nam ze al met veel genoegen de rol van projectmanager voor Veulenveiling Prinsjesdag op zich. “Dat heb ik zo’n vijf jaar met veel plezier gedaan, totdat ik ging verhuizen naar Groningen. Met spijt in mijn hart moest ik daardoor afscheid nemen van de mooie klus voor deze veiling, maar ik ben alles wel altijd blijven volgen onder meer dankzij mijn vader die deel uitmaakt van de selectiecommissie”, vertelt Emmy, die nu zo’n drie jaar haar eigen bedrijf EP Projects & Events runt. Eén van de evenementen die zij onder haar hoede heeft, is het internationale concours Indoor Drachten, en daar is nu Veulenveiling Prinsjesdag bijgekomen. “Toen bekend werd dat EQ International ging stoppen, werd ik benaderd om als projectmanager voor de Veulenveiling Prinsjesdag aan de slag te gaan. Daar heb ik geen seconde over na hoeven denken, ik ben heel blij dat de veiling weer op mijn pad is gekomen. En ik kijk uit naar de samenwerking met Linda. Zij heeft zich de afgelopen jaren vooral op het financiële gedeelte van de veiling gericht, maar gaat haar taken nu ook duidelijk uitbreiden. Samen gaan we ons inzetten voor de veiling.”

Succes verder uitbouwen

Met ieder hun eigen kennis en expertise zijn Emmy en Linda zeer gemotiveerd om het succes van Veulenveiling Prinsjesdag verder uit te bouwen. “Al jarenlang zit de veiling in de lift en dat hopen wij zo voort te zetten. Veulenveiling Prinsjesdag heeft een geweldig netwerk en een strakke veilingorganisatie gerealiseerd, en wij willen op dezelfde wijze verder met de veiling. Want dat is overduidelijk een formule die werkt!”, aldus Emmy Poppelaars.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore