Jubileum-borrels tijdens Veulenveiling Prinsjesdag

Jubileum-borrels tijdens Veulenveiling Prinsjesdag

In binnen- en buitenland is Veulenveiling Prinsjesdag uitgegroeid tot een begrip. Een veiling waar de allerbeste veulens in beide fokrichtingen te vinden zijn en die qua ontwikkelingen nooit stilstaat. Dit jaar beleeft Veulenveiling Prinsjesdag haar 25-jarig jubileum en dat is reden voor wat extra’s. Op beide veilingdagen worden alle fokkers, VIP-gasten en publiek uitgenodigd voor een speciale jubileum-borrel.

Op dinsdag 19 en woensdag 20 september worden 64 springveulens respectievelijk 62 dressuurveulens geveild op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Beide dagen worden de veulens om 14.30 uur in de buitenpiste gepresenteerd en vangt de veiling binnen om 17.00 uur aan. In het kader van het 25-jarig bestaan van de veiling zijn er dit jaar meerdere jubileumacties, zo is eerder al bekend gemaakt dat er dit jaar vrij entree is.

Glas heffen
Daar komen de jubileum-borrels daar als kers op de taart bij. Iets wat uitstekend past bij de prestigieuze veiling waarbij goede sfeer hoog in het vaandel staat. Op beide dagen wordt rond 16.00 uur, na afloop van de presentatie en voorafgaand aan de veiling een ieder uitgenodigd om in de binnenpiste het glas te heffen op het 25-jarige jubileum van Veulenveiling Prinsjesdag. Want wie jarig is, trakteert! De veiling is verheugd met een grote trouwe groep fokkers, kopers en andere betrokkenen die de veiling een warm hart toedragen. De jubileum-borrels vormen een mooi moment om kort stil te staan bij de ontwikkeling van de veiling die mede dankzij deze mensen tot stand is gekomen, en natuurlijk een vooruitblik naar de veilingen waarin twee excellente collecties onder de hamer komen.

Collecties
Alle informatie en de volledige collecties met moederlijngegevens, foto’s, video’s en klinische rapporten zijn nu te bekijken op www.prinsjesdag.eu. Nationaal Hippisch Centrum, De Beek 125, 3852 PL Ermelo.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore