Wimphof’s Hinde en Marriët Hoekstra pakken overtuigend overwinning in Grand Prix De Meern

Marriët Hoekstra en de op Veulenveiling Prinsjesdag verkochte merrie Wimphof’s Hinde (Berlin x Heartbreaker) grepen op fantastische wijze de zege in de Grand Prix van De Meern afgelopen weekend. De competitieve combinatie bleek onverslaanbaar in de nationale 1.40m Grote Prijs.

Marriët Hoekstra en Wimphof’s Hinde – gefokt door Haras de la Vie – zijn de afgelopen jaren zeer succesvol geweest met vele topklasseringen op zowel internationaal als nationaal niveau. Afgelopen zaterdagavond sprong de fantastische merrie Hinde opnieuw uit het boekje en pakte ze overtuigend de overwinning in de Grote Prijs van De Meern met maar liefst vier seconden voorsprong op de overige barragekandidaten.

Bekijk hieronder de video!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore