Denise Nekeman en Boston STH overtuigend Nederlands kampioenen U25

De veelbelovende combinatie Denise Nekeman met Boston STH schreven afgelopen weekend het KNHS Indoorkampioenschap in de categorie U25 op naam in Ermelo. Met een gemiddelde score van 74,34% mochten Nekeman en de op Veulenveiling Prinsjesdag-geveilde Boston STH wederom een topprestatie aan hun palmares toevoegen.

In het eerste onderdeel op zaterdag imponeerde de elfjarige Johnson-zoon Boston STH al met een score van maar liefst 73,06%. In de Kür op zondag was het wederom raak en scoorden Denise Nekeman en Boston STH 75,63%, wat hun gemiddelde op 74,34% deed uitkomen. “Boston is echt een heel leuk paard en wil altijd graag aandacht. Zijn nakomelingen zijn net zo knap als hun vader en hebben dezelfde go, echt heel leuk”, vertelt Denise Nekeman over de hengst Boston.

Veulenveiling Prinsjesdag feliciteert de familie Nekeman en de fokker van Boston STH, de heer J.W. Temmink uit Vorden, met dit mooie succes!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore