Spraakmakende dressuurtalenten leveren Prinsjesdag-veulens

Niet alleen bewezen stempelhengsten, maar ook de aanstormende talenten leveren veulens in de dressuurcollectie van Veulenveiling Prinsjesdag dit jaar. Spraakmakers als Grand Galaxy Win, Glamourdale, Fürst William en Ferdeaux zijn volop vertegenwoordigd in de dressuurcollectie van Veulenveiling Prinsjesdag op woensdag 14 september.

De veelbelovende Grand Galaxy Win levert maar liefst drie veulens voor Veulenveiling Prinsjesdag. De merrieveulens Ladonna-Minka (mv. Kigali) en La Grande Dame Frieschwijk (mv. Valdez) en het hengstveulen Let’s Go Win (mv. Krack C) zijn ware blikvangers en stammen allen af van de Deense hengstenkeuringskampioen Grand Galaxy Win.

De KWPN Hengstenkeuringskampioen in 2014 Glamourdale wordt door twee zonen vertegenwoordigd in de collectie: Lorence de Jeu (mv. Jazz) en Loco K (mv. Rousseau). Naast de twee veulens van Glock’s Toto Jr en de twee Governor-dochters leveren ook Grenoble, Ghandi, George Clooney, Grey Flanell en Guardian S veulens voor Prinsjesdag. Ook noemenswaardig is het hengstveulen Lennessy-B, die afstamt van de veelbelovende De Niro-zoon Hennessy. Of Limited Edition, de zoon van Wereldkampioen van de jonge hengsten Fürst William.

Grand Prix-paard in de dop Ferdeaux brengt daarnaast de hengstveulens Lemar (mv. Locksley II) en La Chouffe (mv. Charmeur) in de veiling, terwijl Vivaldi-zoon Ferdinand door de zeer opvallende Lavanti (mv. Citango) vertegenwoordigd wordt.

Al deze veulens en nog vele andere toekomstige toppers komen woensdag 14 september op Veulenveiling Prinsjesdag onder de hamer. Wees erbij!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore