Veulenveiling Prinsjesdag breidt service voor kopers verder uit

De Veulenveiling Prinsjesdag die op dinsdag 13 en woensdag 14 september op het KNHS Centrum in Ermelo plaatsvindt, heeft een uitgebreid informatieteam klaar staan voor kopers. Daarmee wordt de service verder uitgebreid.

Wie niet aanwezig kan zijn, kan zich aanmelden om telefonisch te bieden. Komt u naar de veiling, dan heeft NVP een team van vier mensen die de hele dag door vragen kunnen beantwoorden in meerdere talen, naar de box kunnen gaan en met de telefoon foto’s en filmpjes kunnen maken en doorsturen. Ook een optie is dat de geïnteresseerde tijdens de veiling gebeld wordt door het belpanel dat direct naast de veilingmeester zit en op deze wijze kan meebieden op een veulen.

ClipmyHorse.tv zorgt opnieuw voor de online livestreaming. De presentatie van de veulens begint op beide dagen om 15.00 uur, met om 17.45 uur de veiling. Op dinsdag komen de springveulens in de baan, op woensdag de dressuurveulens. Inmiddels staan alle veterinaire rapporten online op www.prinsjesdag.eu. Ga naar de website voor meer info, video’s en foto’s van de veilingveulens.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore