Veulen uit halfzus Big Star voor 70.000; Embryoauction.com veilt Aganix-embryo uit volle zus Big Star

Via de Z Online Auction van Zangersheide werd het Baloubet du Rouet-veulen Baloubetta van de Eijkhof Z gefokt uit de halfzus van Olympisch kampioen Big Star geveild voor maar liefst 70.000 euro. Op Embryoauction.com loopt momenteel de veiling van een embryo van topvererver Aganix du Seigneur uit de volle zus van springlegende Big Star! Zondag 4 augustus sluit de online veiling en momenteel staat de prijs op 14.000 euro.

Gezien het astronomische bedrag waarvoor het Baloubet-veulen uit de halfzus van Big Star is verkocht, kan de aankoop van het Aganix-embryo uit Telysette K niet alleen bijzonder interessant zijn, maar ook lucratief! De nakomelingen van Aganix du Seigneur zijn enorm in trek en lijken over ongekende springtalenten te beschikken. Telysette K is niet alleen de volle zus van Nick Skeltons springfenomeen Big Star, maar sprong zelf ook succesvol in de sport en voert de genen van Quick Star en Nimmerdor.

Aanstaande zondag 4 augustus om 20:00 uur sluit de veiling van dit embryo op Embryoauction.com. Grijp uw kans!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore