Prinsjesdag-veulen Landal G reservekampioen Nationale Veulenkeuring

Het imponerende hengstveulen Landal G (Ghandi x Rousseau) is op de Nationale Veulenkeuring in Ermelo uitgeroepen tot reservekampioen van de dressuurveulens. Veulenveiling Prinsjesdag heeft dit bijzonder fraaie veulen van M.A. de Groot uit Erp opgenomen in haar veilingcollectie van 2016.

Woensdag 14 september zal de zeer sterk bewegende Landal G geveild worden op Veulenveiling Prinsjesdag in Ermelo. Landal G is een nakomeling van de getalenteerde Bojengel-zoon Ghandi uit de stermerrie Wamonda (v. Rousseau), die al vorig jaar al het Prinsjesdag-veulen Kiki G (v. Vivaldi) leverde.

Meer succes was er op de Nationale Merriekeuring voor Veulenveiling Prinsjesdag. Naast de kampioenstitel van dressuurmerrie Iveniz Texel RS2 eindigde de vierjarige springmerrie Heroniki (Tangelo van de Zuuthoeve x Burggraaf) van H. Balvert uit Ouderkerk aan de Amstel op de vierde plaats bij de vier- tot en met zevenjarige springmerries.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore