Iveniz Texel RS2 glansrijk NMK-kampioene driejarige dressuurmerries

De op Veulenveiling Prinsjesdag verkochte Iveniz Texel RS2 (Negro x Krack C) is op de Nationale Merriekeuring in Ermelo uitgeroepen tot kampioene van de driejarige dressuurmerries. Het fokproduct van Wim van der Linde overtuigde op alle fronten en mocht het kampioenslint in handen nemen. Robin van Lierop en Seth Bosman van het RS2 Dressage Center zijn de trotse eigenaren van Iveniz Texel RS2.

“Deze merrie heeft een zeer scherp model en een fantastische bewegingsvorm. Ze blinkt uit met haar natuurlijke gedragenheid, afdruk en extra zelfhouding. Een ware kampioen!”, loofde juryvoorzitter Marian Dorresteijn de Negro-dochter Iveniz Texel RS2. Als veulen in 2013 was de Negro-dochter al één van de opvallendste veulens van de collectie van Veulenveiling Prinsjesdag.

Veulenveiling Prinsjesdag feliciteert fokker Wim van der Linde en eigenaren Robin van Lierop en Seth Bosman met dit prachtige succes!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore