Bronzen medaillist Desperados FRH goed vertegenwoordigd bij Prinsjesdag en Embryoauction.com

Onder Kristina Bröring-Sprehe danste de zware eyecatcher Desperados FRH afgelopen week naar de individueel bronzen medaille en de zeer overtuigende gouden teammedaille op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Embryoauction.com veilt vanaf deze week een embryo van toptalent For Romance I uit Donna Musica – de halfzus van het dressuurfenomeen Desperados FRH! Veulenveiling Prinsjesdag veilt woensdag 14 september het merrieveulen Latinmusik KL – een Le Vivaldi-dochter uit de halfzus van Desperados FRH. Ook komen er twee hengstveulens van de De Niro-zoon onder de hamer.

Desperados FRH overtuigt al jarenlang op alle fronten en onderschreef zijn ongekende talenten met zijn fantastische prestaties op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Met 87,14% imponeerden Desperados FRH en zijn Duitse amazone Kristina Bröring-Sprehe in de Kür op Muziek en pakten zij de individuele bronzen medaille. Met het Duitse team kregen Desperados FRH en Bröring-Sprehe na geweldige prestaties in de Grand Prix en Grand Prix Spécial de gouden medaille omgehangen.

Naast een fenomeen in de sport is de De Niro-zoon Desperados FRH ook een ware stempelhengst in wording. Zijn oudste nakomelingen lopen reeds op hoog niveau in de dressuursport en zijn zonen zijn bij vele stamboeken goedgekeurd.
De moederlijn van Desperados is bovendien ijzersterk. Donna Musica – de moeder van dit embryo – bracht daarnaast al de hengst Frascino. Deze Fürst Wilhelm-zoon is goedgekeurd bij Oldenburg, Westfalen en de Südd. Verbände en aangewezen bij het KWPN. Ook het welbekende Grand Prix-dressuurpaard Don Diego van de Spanjaard Juan Matute Guiman komt uit deze lijn.

De aan Desperados FRH-verwante veulens op Veulenveiling Prinsjesdag zijn:

Latinmusik KL (Le Vivaldi x Don Frederico), merrieveulen
Demario W (Desperados x Painted Black), hengstveulen
Lightning Texel W (Desperados x Krack C), hengstveulen

Het aan Desperados FRH-verwante embryo op Embryoauction.com is:

Embryo van For Romance I uit Donna Musica – halfzus Desperados FRH

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore