Hernandez TN en Zoï Snels spectaculair derde in Isah Cup voor vierjarigen

De op Veulenveiling Prinsjesdag verkochte Hernandez TN (Kannan x Numero Uno) is vandaag onder Zoï Snels derde geëindigd in de Isah Cup voor vierjarigen in Ermelo. De KWPN-goedgekeurde hengst uit de fokkerij van Prinsjesdag-bestuurslid Willem Dekker sprong voor een 9,0 en verdiende een 8,2 voor het gaan tussen de hindernissen.

“Hernandez is gewoon een machine! Hij sprong vandaag echt spectaculair en imponeert met zijn vermogen en voorzichtigheid”, was ruiter Zoï Snels van Team Nijhof enthousiast. Juryleden Henk van den Broek en Christian Sorensen waren ook vol lof: “Hernandez heeft enorm veel vermogen en sprong imponerend vandaag.”

Wederom een prachtig succes voor de hengst van Team Nijhof die in 2012 geveild werd op Veulenveiling Prinsjesdag!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore