President’s First Apple tweede in Pavo Cup-finale

Een fantastische prestatie van President’s First Apple in de Pavo Cup-finale voor zesjarigen vandaag in Ermelo. Onder Patrick van der Meer werd de Vivaldi-zoon tweede met een top score van 86 punten. Als veulen werd President’s First Apple geveild op Veulenveiling Prinsjesdag.

Met een 9 voor stap en 8,5’en voor draf en galop overtuigde President’s First Apple in alle basisgangen. Ook de harmonie en aanleg werd door juryleden Monique Peutz en Gert van den Hoorn met een 8,5 becijferd. “Een paard dat met veel lossigheid draaft en krachtige galop sprongen toont, in de contragalop was er nog een fractie spanning, maar over het algemeen laat dit paard zich fijn bewerken”, luidde het juryoordeel.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore