Arc de Triomphe, Gigolo III en Costa Date leveren sterke internationale prestaties

Afgelopen weekend sprongen de op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde paarden Arc de Triomphe, Gigolo III en Costa Date naar mooie klasseringen op internationaal niveau. Arc de Triomphe (Triomphe de Muze x Calvados) liet onder Frank Schuttert goede dingen zien op het prachtige jeugdconcours op de Tops International Arena in Valkenswaard, terwijl Gigolo III (Cassini II x Chin Chin) onder Rachel Sandoz en Costa Date (Vingino x Quidam de Revel) onder Hannah Selleck in Knokke aan start kwamen.

Frank Schuttert en Arc de Triomphe sloten hun prima weekend in Valkenswaard af met een mooie vierde plaats in het U25 1,40m op zondagmiddag. De Zwitserse amazone Rachel Sandoz eindigde met Gigolo III eveneens op een vierde plaats afgelopen weekend. Op Knokke Hippique in de CS2* 1,45m proef voor alleen amazones eindigden Rachel Sandoz en Gigolo III op plaats vier.

De Amerikaanse amazone Hannah Selleck verzekerde zich met Costa Date van een overwinning. Selleck nam de negenjarige schimmel recent over van de Mexicaan Juan Pablo Gaspar Albañez en sprong in Knokke direct naar de eerste plaats in een tweesterren 1,40m-rubriek.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore