Gigolo III en Rachel Sandoz in vorm op MET Oliva

De tienjarige Gigolo III (Cassini II x Chin Chin) verkeerde in een uitstekende vorm afgelopen week op de driesterren Mediterranean Equestrian Tour in Oliva. Onder het zadel van de Zwitserse Rachel Sandoz sprong Gigolo III naar de derde plaats in het 1,40m afgelopen zondag, nadat ze donderdag als vijfde waren geëindigd over dezelfde hoogte.

Gigolo III heeft een mooie bloedopbouw met Cassini II als vader en Chin Chin als moedersvader. Moeder Wendy W gaf al twee internationale springpaarden en is de volle zus van de KWPN-goedgekeurde Grand Prix springhengst Zélote VDL (Chin Chin x Libero H). Onder Rachel Sandoz ontwikkelt Gigolo III zich bijzonder goed en heeft hij al zijn eerste Grote Prijzen gesprongen. De sterke prestaties in Oliva beloven veel goeds voor het zomerseizoen!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore