Genetic Black imponeert met derde plaats in Horsefood Talent Cup 2016

De op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Genetic Black (Jazz x Gribaldi) behaalde afgelopen weekend een knappe derde plaats in de Horsefood Talent Cup 2016 in Berkel-Enschot. Onder het zadel van Justine Mudde van Magic Stables scoorde de zwarte ruin maar liefst 83,5 punten en 85 punten voor het overrijden.

Genetic Black is een typisch voorbeeld van een Prinsjesdag-product. Zijn afstamming is om van te dromen met Jazz als vader, Gribaldi als moedersvader en vervolgens het bloed van Ferro. Nog uitzonderlijker is de moederlijn van Genetic Black, want de zwarte ruin is gefokt uit de volle zus van de wereldberoemde Painted Black. Genetic Black behaalde onder Justine Mudde een mooie score van 83,5 punten in de eerste ronde en kreeg vervolgens van gastruiter Danielle van Mierlo 85 punten voor het overrijden.

Bij de vierjarigen maakte Hannelinde (Dreamboy x Sunny Boy) onder Aihoa Prada Ortiz een goede indruk met 81 punten. De VSN-winnares die binnenkort op de Excellent Dressage Sales zal worden geveild eindigde op de zesde plaats.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore