Heavy Metal goedgekeurd bij BWP

De zeer getalenteerde hengst Heavy Metal (Eldorado van de Zeshoek x Numero Uno) is afgelopen weekend goedgekeurd door het BWP. De vierjarige topper in de dop werd in 2012 geveild op Veulenveiling Prinsjesdag en viel vorig jaar al op als kampioen van de sBs Hengstenkeuring.

Heavy Metal is gefokt door de succesvolle fokkerscombinatie Evert Meijer en Gerard Lindeboom uit Dalfsen. De moeder van Heavy Metal, Whisper Queen, is niemand minder dan de volle zus van Leon Thijssens voormalige springcrack Tyson (Numero Uno x Voltaire). Na zijn goedkeuring bij het sBs viel Heavy Metal ook bij het BWP in de smaak en verdiende hij afgelopen weekend een dekbrevet. Heavy Metal is eigendom van de Belgische stoeterij Krismar Stables.

Veulenveiling Prinsjesdag feliciteert de fokkers Evert Meijer en Gerard Lindeboom en eigenaar Krismar Stables met dit mooie succes!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore