Prinsjesdag-toppers vooraan in Grote Prijzen Doha en De Peelbergen

DOHA / KRONENBERG – Bonne Chance CW en Wimphof’s Hinde hebben afgelopen weekend de naam van Veulenveiling Prinsjesdag weer hoog gehouden op Grand Prix-niveau. Op het CSI5*-concours in Doha sprong de fenomenale vos Bonne Chance CW naar de zesde plaats onder Janika Sprunger, terwijl Wimphof’s Hinde en Marriët Hoekstra derde werden in de nationale 1,50m Grote Prijs op Equestrian Centre De Peelbergen.

Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge) behoort onder Janika Sprunger tot de absolute wereldtop nadat ze vorig jaar vele Grote Prijzen won, waaronder de CSI5* Grote Prijs van Falsterbo. De bronzen team medaillist van het Europees kampioenschap in Aken toonde ook in Doha weer haar enorme kwaliteiten en pakte een zesde plaats in de Grote Prijs. Eerder eindigde Bonne Chance CW in het 1,50m van Doha ook al op de zesde plaats.

In de nationale 1,50m Grote Prijs op Equestrian Centre De Peelbergen eindigde Wimphof’s Hinde (Berlin x Heartbreaker) op een knappe derde plaats. De topper van Marriët Hoekstra toonde de afgelopen maanden al enorm veel potentie voor het allerhoogste werk en imponeerde onder meer met haar debuut in de CSI3* Grote Prijs van Indoor Drachten. De derde plaats op De Peelbergen is weer een mooie bevestiging van het potentieel van het fokproduct van Haras de la Vie.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore