Prinsjesdag-toptalent Hannelinde in Excellent Dressage Sales

De VSN-kampioene van 2016 Hannelinde (Dream Boy x Sunny-Boy) zal op 16 april aanstaande geveild worden op de prestigieuze Excellent Dressage Sales. Vier jaar geleden, in 2012, was Hannelinde al een zeer opvallend veulen op Veulenveiling Prinsjesdag. In de collectie van de Van Olst Sales – een veiling die aanstaande 25 maart plaatsvindt – bevindt zich Imperial de Baian (Everdale x Jazz), eveneens geveild op Veulenveiling Prinsjesdag.

De vierjarige merrie Hannelinde won op briljante wijze de VSN-finale. Met een 9,5 voor draf en 9’s voor galop, rijdbaarheid en algemene indruk maakte Hannelinde enorme indruk. Ook de selectiecommissie van de Excellent Dressage Sales – Joop van Uytert, Nico Witte, Tim Coomans en Joep Schellekens – waren onder de indruk en voegde Hannelinde toe aan hun collectie.

Bekijk hieronder de veilingvideo van Hannelinde:

De Everdale-zoon Imperial de Baian wordt pas half juli drie jaar oud, maar toont nu al fantastische kwaliteit onder het zadel. Zijn moeder D’Avance de Baian is niemand minder dan de volle zus van Adelinde Cornelissens beroemde Jerich Parzival. De ruin Imperial de Baian werd onlangs nog ster verklaard door het KWPN met 80 punten voor zowel exterieur als beweging.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore