Darabel tiende in ZZ-Zwaar Indoorkampioenschappen

ERMELO – De op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Darabel (Westpoint x Don Schufro) maakte onder Vai Bruntink een prima indruk in de klasse ZZ-Zwaar op de KNHS Indoorkampioenschappen in Ermelo. De pas net achtjarige vos scoorde 65,43% en 64,25% en kwam daarmee uit op een mooie tiende plaats.

Darabel werd gefokt door Willem Goesten uit Berkel Enschot en kwam in 2008 ter veiling op Veulenveiling Prinsjesdag. De merrie van Stal 104 nam later onder Vai Bruntink deel aan de Wereldkampioenschappen voor jonge paarden in Verden en werd vorig jaar gehuldigd als nationaal kampioene bij de keur- en elitemerries op de Nationale Merriekeuring. De nu achtjarige merrie blijft zich goed ontwikkelen en lijkt een grote belofte voor de toekomst. De tiende plaats op de KNHS Indoorkampioenschappen zijn wederom een stap in de goede richting!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore