Wimphof’s Hinde maakt grote indruk in Drachten

Hinde
DRACHTEN – De pas net negenjarige Wimphof’s Hinde maakte afgelopen zondag in Drachten haar debuut in een CSI3* Grote Prijs. Onder de Nederlandse amazone Marriët Hoekstra sprong de dochter van Berlin x Heartbreaker ronduit fantastisch, ondanks een licht balkje. In 2007 werd Hinde de veilingtopper van Veulenveiling Prinsjesdag.

Stal de Wimhof van C. Kramer deed een goede investering bij de aanschaf van Hinde de la Vie uit de fokkerij van Eric Goossens op Veulenveiling Prinsjesdag in 2007. Naast de prachtige sportieve successen bracht Hinde ook al een nu vierjarige dochter van Mr. Blue: Miss Wimphof. Afgelopen zondag in Drachten bewezen Marriët Hoekstra en Wimphof’s Hinde maar weer eens wat een talent ze in huis hebben. Van start tot finish imponeerde Hinde met haar geweldige instelling, bliksemsnelle reflexen en grote atletische vermogen. Eén licht foutje mocht de pret niet drukken, want zowel voor paard als ruiter was het een fantastisch debuut in een 1,55m CSI3* Grote Prijs.

Geniet hieronder van de video van Wimphof’s Hinde in Drachten:

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore