Jérôme Guery neemt teugels Alicante over

Jérôme Guery neemt teugels Alicante over

De Belgische topruiter Jérôme Guery heeft de teugels overgenomen van de elfjarige KWPN-goedgekeurde hengst Alicante. Eigenaar Tal Milstein vertrouwde Alicante onlangs toe aan Abdel Saïd, maar de razendsuccesvolle Jérôme Guery krijgt nu de kans om de op Veulenveiling Prinsjesdag verkochte schimmel uit te brengen.

Alicant werd geboren op Stoeterij ’t Maalwater en is een zoon van Casall x Indoctro. Jarenlang stond hij ter dekking bij de HBC Stal en ging hij als Alicante HBC door het leven. Zijn oudste nakomelingen vertonen veel kwaliteit; ze hebben techniek, reflexen en vermogen. Onder het zadel van Julia Kayser en Marc Houtzager begon Alicante zijn internationale carrière, wat precies een jaar geleden tot verkoop naar Tal Milstein leidde. De Belgische Chloé Vranken liet Alicante verdere internationale ervaring op doen en nu mag Jérôme Guery de volgende stap met Alicante gaan zetten.

Alicante

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore