Vijf Prinsjesdag-hengsten naar KWPN tweede bezichtiging in Den Bosch

ERMELO – Vijf op Veulenveiling Prinsjesdag verkochte hengsten verkregen de afgelopen twee weken een uitnodiging voor de tweede bezichtiging van de KWPN Hengstenkeuring in Ermelo. Bij de dressuurhengsten kregen Igor H (Fürstenball x San Remo) en Idono Paulowna (Sir Donnerhall I x Krack C) groen licht, terwijl bij de springhengsten Inferno de Landetta (Untouchable x Burggraaf), Cascador EB (Casall x Lavaletto) en Iowa Paulowna (Numero Uno x Carthago) een ronde verder mogen.

www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1570290
Idono Paulowna (Sir Donnerhall I x Krack C)
fokker A.J. Keppel, eigenaren A.J. Keppel en Team Nijhof

Idono Paulowna is nauwverwant aan de KWPN-goedgekeurde hengst Bordeaux en het Grand Prix-dressuurpaard U II van Gunter Seidl.

www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1570326
Igor H (Fürstenball x San Remo)
fokker H. Kolen, eigenaren Van Olst Horses, B.C. van der Hoorn en J.J. Schalekamp

Igor H komt uit de directe moederlijn van het Grand Prix-dressuurpaard Knock Out.

www.horsetelex.nl//horses/pedigree/1570295
Iowa Paulowna (Numero Uno x Carthago)
fokker familie Van Straaten, eigenaren Team Nijhof en A.J. Keppel

Iowa Paulowna is gefokt uit de beroemde Zottie-stam, waaruit vele toppers komen zoals Vindicat W (Jessica Springsteen), de KWPN-goedgekeurde Amadeus, Springtime (Nathalie van der Mei & Saer Coulter), Woklahoma (Albert Zoer & Roberto Teran Tafur), et cetera.

www.horsetelex.nl//horses/pedigree/1573754
Inferno de Landetta (Untouchable x Burggraaf)
fokker Stoeterij Landetta, eigenaren S.V.K. Holland en Stal Steeghs

Inferno de Landetta is een zoon van de Grand Prix-springhengst Untouchable en komt uit de welbekende Freiminka-stam. Moeder Uminka sprong zelf succesvol op 1.30m-niveau en grootmoeder Aminka sprong zelf internationaal op 1.45m-niveau.

www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1574272
Cascador EB (Casall x Lavaletto)
fokker LVP-Stables, eigenaar Black Horse B.V.

Cascador EB komt daarbij uit een fantastische moederlijn: moeder Princess IV gaf al het 1,50 m-springpaard Fascination, grootmoeder Hagitta gaf al de bij het Holsteiner Verband goedgekeurde Grand Prix-springhengsten Casario I en II en overgrootmoeder Ragina is tevens de moeder van de beroemde hengsten Concerto I en II.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore