Inferno de Landetta door naar tweede bezichtiging

ERMELO – De Untouchable-zoon Inferno de Landetta verdiende vandaag in Ermelo een ticket voor de tweede bezichtiging van de KWPN Hengstenkeuring. In 2013 werd de door Stoeterij Landetta gefokte schimmel geveild op Veulenveiling Prinsjesdag. De knap gemodelleerde hengst is in eigendom van S.V.K. Holland en Stal Steeghs.

Inferno de Landetta is een zoon van de Grand Prix-springhengst Untouchable en komt uit de welbekende Freiminka-stam. Moeder Uminka sprong zelf succesvol op 1.30m-niveau en grootmoeder Aminka sprong zelf internationaal op 1.45m-niveau. Inferno de Landetta overtuigde de jury met zijn knappe model en goede manier van springen.

The Untouchable-son Inferno de Landetta earned a ticket for the second round of the KWPN Stallion Show today in Ermelo. In 2013 the stallion bred by Stoeterij Landetta was auctioned at Foal Auction Prinsjesdag. The handsome stallion is owned by S.V.K. Holland and Stal Steeghs.

Inferno de Landetta is a son of the Grand Prix stallion Untouchable and comes from the famous Freiminka-damline. Dam Uminka jumped successful at 1.30m level and granddam Aminka jumped internationally at 1.45m level. Inferno Landetta convinced the jury with his beautiful model and good way of jumping.

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore