Zinderende zege voor Bonne Chance CW in Coupe de Genève

GENÈVE – De wondermerrie Bonne Chance CW won vanmiddag op fenomenale wijze de prestigieuze Coupe de Genève met haar Zwitserse topamazone Janika Sprunger in de imposante Palexpo-hal. De negenjarige Baloubet du Rouet x Cambridge-merrie werd in 2006 geveild op Veulenveiling Prinsjesdag.

Met haar bronzen teammedaille op het EK in Aken dit jaar en haar overwinningen in maar liefst drie Grote Prijzen, waaronder de vijfsterren GP van Falsterbo, was Bonne Chance CW al hét voorbeeld van het motto van Veulenveiling Prinsjesdag: de Kracht van Prestatie. Deze zege op één van ’s werelds mooiste indoorconcoursen CH Genève zet de enorme staat van dienst van de pas negenjarige Bonne Chance CW kracht bij.

The wonderful mare Bonne Chance CW and her Swiss rider Janika Sprunger achieved an impressive victory in the Coupe de Genève at the impressive Palexpo hall. The nine year old Baloubet du Rouet x Cambridge mare was auctioned at Foal Auction Prinsjesdag 2006.

The bronze team medal at the European Championships in Aachen this year and the victories in no less than three Grand Prixs, including the five-star Grand Prix of Falsterbo, already made Bonne Chance CW the perfect example of the motto of Foal Auction Prinsjesdag: the Power of Performance. This victory at one of world’s finest indoor competitions CH Geneva makes the tremendous palmares of the only nine year old Bonne Chance CW even more impressive.

Click for the results and videos / Klik hier voor de resultaten en de video’s

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore