Twee Prinsjesdag-dressuurhengsten naar tweede bezichtiging

ERMELO – Op de eerste dag van de KWPN-hengstenkeuring voor dressuurhengsten verwees de hengstenkeuringscommissie twee op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde hengsten door naar de tweede bezichtiging. Igor H (Fürstenball x San Remo) en Idono Paulowna (Sir Donnerhall I x Krack C) konden allebei de jury overtuigen.

Idono Paulowna is in eigendom van A.J. Keppel en Team Nijhof en is nauwverwant aan de KWPN-goedgekeurde hengst Bordeaux en het Grand Prix-dressuurpaard U II van Gunter Seidl. Igor H is in eigendom van Van Olst Horses, B.C. van der Hoorn en J.J. Schalekamp en komt uit de directe moederlijn van het Grand Prix-dressuurpaard Knock Out.

Veulenveiling Prinsjesdag feliciteert de fokkers en eigenaren van deze doorverwezen hengsten!

On the first day of the KWPN Stallion Selections for dressage stallions two Prinsjesdag-sold stallions got a ticket for the second round. Igor H (Fürstenball x San Remo) and Idono Paulowna (Sir Donnerhall I x Krack C) could both convince the jury.

Idono Paulowna is owned by A.J. Keppel and Team Nijhof and is closely related to the KWPN approved stallion Bordeaux and the Grand Prix dressage horse U II, ridden by Gunter Seidl. Igor H is owned by Van Olst Horses, B.C. van der Hoorn and J.J. Schalekamp and was bred out of the same damline as the Grand Prix dressage horse Knock Out.

Foal Auction Prinsjesdag congratulates the breeders and owners of these promising stallions!

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore