EMBRYO VAN KAMPIOENSHENGST DANTE WELTINO UIT DE MOEDER VAN DE ONGEËVENAARDE CAPRI SONNE JR

Dante Weltino was dressuurhengst van het jaar 2014. De zoon van Danone I uit een moeder van Welt Hit II schitterde afgelopen jaar tussen de witte hekjes met Therese Nilshagen. In de klasse ZZ-Z won Dante Weltino dertien keer, en dat terwijl hij pas zeven jaar is. Hij was vorig jaar een van de finalisten voor de Nürnberger Burg-Pokal en kwalificeerde zich eerder twee keer voor het Duitse Bundeschampionat. Ook als vaderdier heeft Dante Weltino zich nu al bewezen. Zijn meest bekende nakomeling is de premiehengst Del Ponte (mv. Pik Noir), uit zijn eerste jaargang. Daarnaast bracht hij vele veulens die hoge ogen gooiden op de keuringen.

Het meeste winnende talent van Nederland van de afgelopen jaren, Capri Sonne Jr. kan bogen op een ongelooflijke Palmares. Meer dan 90% van al zijn gestarte wedstrijden sloot hij winnend af. Hij is zeer, zeer succesvol op de Prix St. Georges niveau, en niets staat hem in de weg voor de overstap naar het ‘zware werk’. Dit voorjaar werd de hengst voor een recordbedrag verkocht aan de Engelse dressuuramazone Laura Tomlinson-Bechtolsheimer. Capri Sonne Jr is een hengst van de Ferro- zoon Rhodium. Zijn moeder is de stermerrie Wendela, een dochter van San Remo die met zeer hoge cijfers in het stamboek werd ingeschreven. Zij bracht naast Capri Sonne Jr. ook een volle zus van de hengst die Z loopt alsmede een aangewezen hengst van Armani.

Voor meer informatie over het embryo: www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1772584 en www.embryoauction.com

Voor meer informatie: www.embryoauction.com, info@embryoauction.com of bel +31-(0)342440100 of +31-(0)653933150

Copyright Veulenveiling Prinsjesdag Website door Newmore